Corporate websites - Notuleerservice

Corporate websites

Een corporate website moet natuurlijk alle belangrijke doelgroepen ideaal aanspreken. Bij Elephant leggen we daarom als eerst de focus op informatiestructuur. Wat moeten we communiceren? En wie is de ontvanger? Met een gedegen strategie komt het project pas echt op gang.

Jouw website project bespreken?

Onze aanpak

Er zijn 4 belangrijke fases die we doorlopen bij het opzetten en opleveren van een corporate website. Vaak herhalen we deze fases na oplevering meerdere keren om optimaal resultaat te behalen.

1 Fase 1: Strategie & Concept

Strategie & concept

We starten met een analyse van je doelgroep en de doelen van jouw organisatie.

Met brainstormsessies en onderzoek brengen we alle doelgroepen in kaart en scherpen we de doelen aan. We ontwikkelen een informatiestructuur en maken een contentplan.

Wat we doen:

  • Persona’s
  • User stories
  • Wireframing
  • Marketingstrategie
  • Branding

2 Fase 2: Design & Development

Design & development

Omdat we het project nu goed in kaart hebben gebracht, weten we precies wat we moeten ontwikkelen.

Onze designers gaan aan de slag met de interfaces en visual designs. De developers starten met de juiste databasestructuur en de copywriters klimmen in de pen voor een globale uiteenzetting van de teksten per pagina.

In deze fase werken we met meerdere ontwikkelrondes. Het is belangrijk om regelmatig met het team bij elkaar te komen zodat we kunnen bijsturen.

3 Fase 3: Full service & Support

Lancering & onderhoud

Na oplevering en lancering zorgen we voor (technisch) onderhoud en bieden we support bij content management en technische issues.

We kunnen de website op een van onze managed servers plaatsen. Deze hebben we compleet geoptimaliseerd voor dit soort websites. Indien gewenst kunnen we ook een eigen server voor je opzetten. Ook kun je trainingen bij ons volgen om je WordPress of online marketing kennis te vergroten.

4 Fase 4: Online Marketing

Online marketing

Na de lancering begint het allemaal pas echt. Met een uitgedachte online marketing strategie brengen we het juiste publiek naar je website.

Daarnaast focussen we ons op het optimaliseren van de website resultaten. Met verschillende tools analyseren we het gedrag van jouw publiek op de website en doen we aanpassingen die de resultaten verbeteren. 

Altijd responsive

Wij vinden dat iedere website altijd optimaal moet werken op ieder apparaat. Daarom zijn we groot voorstander van responsive webdesign. De website wordt dus opgezet voor desktop, tablet en mobile.

Corporate websites
Contact opnemen...
Praten over jouw corporate website?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
...of neem contact op met:
Fabian

Fabian

Online strateeg