Liftoff

Waarom Elephant?

De wereld om ons heen gaat sneller dan ooit. Als consument wordt je digitaal op je wenken bediend en ook zakelijk staan er spelers op die online kanalen op een andere manier zijn gaan benutten. En jij wilt mee in die stroom van kansen, maar weet niet zo goed waar te beginnen of mist de juiste expertises.

Dan ben je bij ons aan het goede adres, want juist in die fase heb je niet alleen een technische partner nodig, maar een partner in crime die met je mee wilt denken en kritisch nadenkt over jouw businessmodel, de eindgebruikers en uitdagingen die we gezamenlijk moeten tackelen.

Om tot die samenwerking te komen hanteren we 4 vaste fases:

 1. Strategie
  De rode draad binnen een project. Van eerste kick-off tot een gedegen strategie op basis van jouw eindgebruiker.
 2. Design
  Het visualiseren van jullie eindproduct of dit nou een website, e-commerce platform of webapplicatie is.
 3. Development
  Het ontwikkelen van de juiste tool op basis van open-source software.
 4. Groei
  We blijven altijd met je meedenken, zorgen dat alles stabiel & veilig draait en staan altijd paraat als je ons nodig hebt.

Enfin, altijd al gedroomd van je eigen digitale afdeling van 18 vakspecialisten die als geen ander willen groeien en wil je echt digitaal een verschil maken. Dan moeten we zeker eens kennismaken!

Samen eens ontdekken of we elkaar kunnen laten groeien?

Al is de wereld van online nog zo mooi. We willen graag allereerst offline kennismaken om eens te ontdekken of we match zijn, want alleen dan kunnen we een samenwerking succesvol maken. Spreken wel je snel? 👏🏻

Dit zijn onze technieken

En bekijken per project welke het beste past.

Een sparringpartner die verder gaat dan alleen ontwikkeling.

Rob van Gent - E-Commerce manager