Een eenvoudig idee, gedetailleerd uitgevoerd

Twee stappen verder kijken met de klant.

FamilyCards wilde een digitale beeldbank om het werk prettiger te maken en het proces van keuze tot oplevering te versnellen. Samen zijn we ons in gaan leven in de eindgebruiker, om stap voor stap tot een resultaat te komen dat de verwachtingen overtrof. In meerdere sprints hebben wij RouwDigitaal ontwikkeld, uitgebreid en verfijnd. Het was een intensief traject waarbij communicatie en inlevingsvermogen cruciaal waren. Met RouwDigitaal hebben uitvaartondernemers meer tijd voor de menselijke kant van hun vak. En dat is wat het verschil maakt.

Op maat gemaakt in Laravel

Voor meer vrijheid en een stabiele basis, werd RouwDigitaal in Laravel ontwikkeld.

Om er zeker van te zijn dat er technisch weinig beperkingen zouden zijn, is er voor het Laravel-framework gekozen, dat een solide basis voor het ontwikkelen biedt. Dit framework stelt ons in staat om ideeƫn snel tot uitvoering te brengen, volledig naar de wensen van de klant.

Hoe ziet de toekomst van RouwDigitaal eruit?

FamilyCards heeft de controle over de doorontwikkeling.

We zijn al heel wat stappen verder dan de initiƫle ideefase en er staat een solide product. Met Laravel kunnen wij RouwDigitaal vrijwel zonder beperking doorontwikkelen. Hoe ver we daarin gaan, is aan FamilyCards. Wij denken continue mee, ook op businessniveau. Want succes voor RouwDigitaal, betekent ook succes voor ons.

Chat
Eens met elkaar kennismaken?

Ik kom graag met je in contact!

Floris-Elephant