Bedrijfsprocessen in één systeem automatiseren

Waar voorheen alle communicatie via zelfgemaakte Excelbestandjes en e-mails liepen, was het belangrijk eerst de processen goed te begrijpen. Middels diverse inventarisatie workshops werd het proces inzichtelijk en konden we zo ook goed zien waar we optimalisaties konden bereiken.

In het geval van de maatwerk paraplu’s van Impliva is het van belang dat drukkerijen en klanten toegang hebben tot verschillende maten, afbeeldingen, levertijd en custom made bedrukkingen. Al deze processen zijn nu in één systeem geautomatiseerd en geoptimaliseerd, zodat het bedrijfsproces voor alle partijen gebruiksvriendelijk is.

Flow en interface heeft de voorkeur boven look and feel

Omdat het in het geval van Impliva om een backoffice systeem gaat, is het ontwerp niet zozeer gefocust op de look en feel van de organisatie, maar meer op de aantrekkelijkheid en de flow van de interface. Als drukkerij log je gemakkelijk in en doorloop je het proces. Het systeem is interactief en maakt gebruik van een Laravel PHP-framework. In dit geval de perfecte keuze omdat deze techniek zich richt op het automatiseren van het bedrijfsproces. 

Een framework voor het optimaliseren van processen

Impliva heeft nu een portal voor leveranciers waarin communicatie en bestellingen geautomatiseerd worden. Het framework is ingezet om bedrijfsprocessen te optimaliseren: drukkerijen loggen in en kunnen de bestelling goedkeuren of aanpassingen doorvoeren. Ook worden gemakkelijk gegevens uitgewisseld. En is het proces van begin tot eind in één systeem verwerkt. Zo kunnen ook na afloop bijvoorbeeld klachten in het systeem gezet worden.

Chat
Eens met elkaar kennismaken?

Ik kom graag met je in contact!

Floris-Elephant