WordPress en Bullhorn: een mooie wisselwerking

De nieuwe website van Career Openers is gemaakt in WordPress omdat dit makkelijk en flexibel in beheer is.

De website wordt grotendeels gevoed door het ATS Bullhorn. Enerzijds zorgt deze koppeling ervoor dat alle vacatures op de website worden getoond zodra ze door een recruiter of HR-specialist in Bullhorn worden geplaatst. Anderzijds komen de sollicitaties vanaf de website direct op de juiste plaats in Bullhorn terecht. De ATS koppeling maakt het opstellen, verspreiden en invullen van vacante posities dus een stuk sneller en eenvoudiger. Deze techniek gaat zelfs zo ver dat alle labels van Career Openers – namelijk Young Executive, Executive en Interim – afzonderlijk van elkaar te beheren zijn.

Tot slot hebben we ervoor gezorgd dat de website, met dank aan goede structured data, ook klaar is voor Google for Jobs.

De kracht van content

Het begin van de samenwerking tussen digitaal bureau Elephant en Career Openers dateert uit 2017.

In dat jaar begonnen we bij Elephant met het bouwen van de website zoals de klant graag wilde: flexibel, makkelijk in beheer door slimme koppelingen en met een juiste corporate uitstraling. In 2020 zijn we aan de slag gegaan met een herstructureringstraject. In de voorbije jaren bleek dat content een prominente plaats in de marketingmix innam maar hier was nog onvoldoende plek voor op de website. We hebben de site op contentgebied gebruiksvriendelijker gemaakt, geholpen bij het opzetten van een goede contentmarketingstrategie en consistentie aangebracht in alle online uitingen door het ontwikkelen van een design systeem in Canva.

Bij Elephant voel je je echt thuis. Ik werk weleens op hun kantoor in Dordrecht. Handig én gezellig!

Nora Badda, Career Openers
Chat
Eens met elkaar kennismaken?

Ik kom graag met je in contact!

Floris-Elephant